Personvernserklæring

Vår nettstedsadresse er: https://www.minirein.no

Vi (Minirein AS, org.nr. 920 288 197 MVA) vil behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Denne innsamlingen gjøres for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som vi behandler inkluderer ditt navn, din e-postadresse, din bestillingshistorikk, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer.

Opplysningene vil kunne brukes for identifikasjon, direkte- og annen markedsføring, nyhetsbrev og statistikk. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde. Hver utsendelse fra oss vil inneholde en mulighet for deg som kunde å avregistrere deg fra videre markedsføring via e-post. I våre nyhetsbrev vil linken for avregistrering som regel være plassert nederst i e-posten.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Klarna for fakturabetaling, Visa- og Mastercard-transaksjoner
  • Mailchimp for e-postutsending
  • Facebook for annonsering
  • Google for annonsering

Alle transaksjoner som blir foretatt på nettsiden sjekkes av Klarna (les mer om personvern hos Klarna her). Vi overlater all behandling av kredittkortopplysninger til Klarna. Det vil med andre ord verken lagres eller behandles informasjon knyttet til ditt kredittkort hos oss. Dersom du har oppgitt personnummeret ditt i forbindelse med et kjøp, kommer dette til å bli behandlet av Klarna.

Vi bruker Googles annonsetjenester. Annonsering via Google Analytics målrettes basert på kundens interesser, demografi og tidligere bruk av nettstedet. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

 

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger?

For å beskytte personopplysningene som vi behandler ar vi brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte nettverket og hindre uautorisert tilgang.

Vi bruker også SSL. Secure Socket Layer er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett eller andre nettverk. Som kunde må du selv sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren.

 

Hvor lenge oppbevarer vi dine personopplysninger?

Når du bestiller opprettes automatisk en brukerkonto basert på din e-postadresse hvor du kan se dine ordre. Du vil motta en e-post med passord. Disse opplysningene lagres inntil du ber oss om å slette dem. Du kan også lage en brukerkonto uten å bestille ved å klikke på “logg inn” i menyen.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

 

Tilgang til, oppdatering av og korrigering av personopplysningene dine

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning, har du rett til å kostnadsfritt motta informasjon om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss – uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du sende en skriftlig forespørsel til oss. En slik forespørsel må være underskrevet av deg og sendt med vanlig post til adressen oppgitt i første del av denne personvernerklæringen. Forespørselen kan ikke sendes med e-post.

Vi ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Dersom noen av opplysningene du har oppgitt endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse eller navn, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi oss korrekte opplysninger ved å sende oss en e-post. Du har alltid rett til å be om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring dersom du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.