Minirein - barneklær, leker og håndverk. En unik barnebutikk!
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Butikken Minirein ligger sammen med flere butikker og danner en trivelig ramme rundt Tebo-senteret i Spydeberg.

Minirein har et interiør og atmosfære det knapt finnes maken til. Her er alt gjort fra grunnen av. Trevirke hentet på familiens torp og horn fra foreldrenes reindrift er grunnlaget for arbeidet med å lage en spennende atmosfære. Lina, som selv er småbarnsmor, vet hvor viktig det er å kunne handle et sted hvor man samtidig kan få slappe av og få en kopp kaffe. Butikken har en egen kosekrok for de minste. Et gjerde av bjørk rammer inn kroken hvor en lavvo med reinsdyrskinn står. Det hele er rammet inn av en fototapet som viser fjell og rein. Det er selvfølgelig tilgang til toalett og stellebord.

Med tre små barn vet Lina hva gode barneklær betyr. Hun har alltid vært opptatt av form og farge og liker lage vakre kombinasjoner. Gode tekstiler gir kvalitetsklær for de minste. En oppvekst med mye natur og dyr har gitt inspirasjon til navnet Minirein og produktutvalget. Den røde tråden i hele prosjektet er reinen – både som motiv på klær, utstyr, leker, og i utformingen av lokalet.

I tillegg til barneklær og leker finner du sørsamisk håndverk – smykker, tjohph/luer, horn og reinskinn mm. Naturfoto er en stor del av interiøret og er selvfølgelig til salgs. Bildene er tatt av Lina sin mor, Aina Bye – www.ai-naturfoto.no

Åpningstider desember 2021

Mandag til fredag: 10-18
Lørdag: 10-15

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke